Filtrele UV Solecrin

Tinosorb® M

Un filtru de nouă generaţie care combină proprietăţile filtrelor organice şi minerale. Structura sa micronizată dispersează, reflectă şi absoarbe energia solară. Protejează deopotrivă împotriva radiaţiilor UVA şi UVB. Este fotostabil. Prezintă şi proprietăţi de stabilizare faţă de alte filtre împotriva radiaţiilor UV. Este hipoalergenic. Proprietăţile sale de protecţie sunt intensificate de sistemul de filtre organice (Tinosorb® S, Parsol® 1789) şi filtre minerale (dioxid de titan), acoperit de un strat hidrofob special.

Tinosorb® S

Un filtru organic modern cu un spectru larg de protecţie. Asigură o protecţie eficace împotriva radiaţiilor UVA şi UVB – le absoarbe şi le transformă în energie termică inofensivă. Acţionează în mod sinergetic împreună cu alte filtre de protecţie UVB, care asigură un factor SPF mai mare decât valoarea cumulată a filtrelor individuale folosite în preparat. Prezintă o fotostabilitate înaltă. Rezistent la apă. Este hipoalergenic.

Parsol® 1789

Unul dintre cele mai eficiente filtre organice care asigură protecţie împotriva radiaţiilor UVA. Absoarbe radiaţiile ultraviolete. Deplina sa fotostabilitate este asigurată de prezenţa în conţinut a filtrului Tinosorb® M. Hipoalergenic, nu cauzează iritaţia pielii. 

Dioxid de titan

Filtru fizic de siguranţă ce conţine o dispersie de particule fine de dioxid de titan cu acoperire hidrofobică. Prezintă un nivel înalt de protecţie împotriva radiaţiilor UVB şi slăbeşte considerabil acţiunea radiaţiilor UVA. Datorită unei tehnologii inovatoare folosită în procesul de producţie, este perfect transparent şi nu lasă o peliculă de culoare albă pe piele.